Hodetelefonforsterker FiiO K5 Pro ESS Stasjonær med DAC

kr 2 990,00
Availability: På lager
SKU
148079
BESKRIVELSE
 

Høy ytelse med ES9038Q2M DAC | XMOS dekoding | 3 gain nivåer | Spesialdesignet lydarkitektur | Støtter 768 kHz / 32 bit og DSD 512 | RGB lysindikator | 1.5 W effekt | Coax/optisk/RCA linje innganger | 6,3 mm og RCA utganger

Markedslederen: K5 PRO ESS

Fiio K5 Pro ESS er markedslederen innenfor stasjonære hodetelefonforsterkere i sin respektive prisklasse. Du kan koble rett i PC, Mac eller Smarttelefon, og du driver dine hodetelefoner bedre med mye kraft og en veldig god DAC. K5 PRO har USB, optisk digital og coaxial digital inngang, samt analog inn og utgang. For mindre oppsett kan den benyttes som pre amp, eller du kan koble til aktive høyttelere.

Neste-generasjon's DAC - Briljante komponenter

Den nye K5 Pro ESS benytter flaggskipet av ESS daccer - ES9038Q2M har enestående ytelse og rikere detaljer i lyden. Sammenlignet med forrige generasjon har forvrengingen blir redusert med hele 50%, crosstalk for LO har økt med 6 dB med økt kanalseparasjon, og den dynamiske rekkevidden har økt med 3 dB.

Hele 768 kHz og native DSD 512 Støtte

XMOS XUF208 USB dekoding chip utstyrt med "clock matching managing system" tillater dekoding opp til en sample rate av 768 kHz og native DSD 512.

Både coax og optisk innganger

Det spiller ingen rolle hvilken kilde du anvender, med digitale innganger kan du ta i bruk den fordelen digital overføring tilbyr. K5 Pro tillater deg å ta i bruk dette med coaxial og optisk inngang. Med støtte opp til 96 kHz har du muligheten til å koble til mange musikkspillere og andre digitale enheter.

Spesialdesignet lydarkitektur - Ekte HIFI lyd

Når det kommer til forsterkning har ikke FiiO spart på kruttet. K5 har størrelsen og passform til å huse de nødvendige komponentene for eksepsjonell analog forsterkning. Den bruker en 4-lags lydkrets kapabel til å levere et ekstraordinær lydbilde i sin klasse: "2.nd order LP", analog volumjustering, spenningsforsterkning, "current drive". Hvert komponent i kretsen jobber sammen i harmoni for å oppnå utmerket dynamikk og høyoppløst lyd.

Trygg og robust - Ekstern strømforsyning

Enheten bruker en DC 15V strømforsyning designet til å spesifikt minimere støy. Den innkommende DC strømmen filtreres med en sekundær strømforsyning, som derifra leverer strøm individuelt til forsterkeren og resten av komponentene i kretsen. Dette eliminerer støy effektivt og minimerer crosstalk mellom de 2 viktigste delene av kretsen. Resultatet er en mer stabil og mindre støyete strøm som er essensielt for lyd i øverste klasse. 

 

 
TEKNISK INFO
 
 

 

Hodetelefon tilkobling 6,3 mm Jack ubalansert
Anbefalt impedanse 16 - 300 Ohm
Utgangseffekt 6,3 mm: 1250 mW (32 Ohm) 140 mW (300 Ohm)
Innganger
  • 2x RCA inn
  • USB B
  • Coaxial
  • Optisk
Utganger 2x RCA ut
Amp TPA6120
DAC Chip ES9038Q2M
Filformat 32bit/768kHz PCM - native DSD512
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto