IK Multimedia IRIG VOICE - BLUE VERSION

IK Multimedia IRIG VOICE - BLUE VERSION

Hamilton MP100-HM Mikrofonstativpakke inkl mikrofon

Hamilton MP100-HM Mikrofonstativpakke inkl mikrofon

BOSS VE-5 VOKALPROSESSOR - Rød

kr 2 860,00
Availability: På lager
SKU
412102

KOMPAKT VOKALPROSESSOR MED BRUKERVENNLIGE FINESSER

Syng som en stjerne med VE-5 – en allsidig og morsom vokalprosessor som er brukervennlig selv for en nybegynner, samtidig som den er kraftig nok til den profesjonelle. Ta den med på scenen og kople den til en mikrofon for real-time performance eller bruk den i studio. Det fysiske designet til VE-5 er kompakt og lett, men effektene er med en utrolig kvalitet (hentet fra den populære VE-20 vokalprosessoren). VE-5 er også ideel til gatemusikanter som vil gjøre deres performance mere kreativ, da den kan gå på batterier og har innebygget phrase looping.

 • Enkel one-touch betjening
 • Seks forskjellige typer høykvalitets vokaleffekter fra VE-20 (Reverb, Delay, Double/Harmony, Dynamics, Pitch Correct, Tone/SFX)
 • Phrase Looper gir ekstra muligheter til real-time vokalperformance, inkludert harmonisering og lag-på-lag beatboxing
 • Favorite Sound funksjonen gir deg øyeblikkelig adgang til dine favorittlyder
 • Ideel til både liveperformance og studiobruk. (Kan festes på et mikrofonstativ)
 • Intern mikrofon slik at den kan brukes umiddelbart
 • Aux input slik at du kan mikse dine vokaler sammen med ekstern musikk
 • Batteridrift (AC-adapter selges separat)
 • Enkel og intuitiv betjening

  Alle sangere kan oppnå store resultater med VE-5. Selv de som vanligvis ikke bruker tekniske dippedutter til å lage vokallyd vil ta godt imot denne kreative prosessoren takket være den enkle, intuitive betjeningen. Den smarte Favorite Sound funksjonen gjør det enkelt til  raskt å finne dine favorittlyder bare ved å trykke på en enkelt knapp.

 • Allsidige applikasjoner

  Bruk VE-5 i forskjellige situasjoner. Den er perfekt til liveperformere, og det følger med et beslag som gjør det mulig å koble den til et standard mikrofonstativ. Noen av VE-5s funksjoner kan også kontrolleres ved hjelp av en fotbryter, noe som er perfekt til håndfri betjening. Når du bruker batterier blir VE-5 et ideelt redskap til gateperformance.

 • Fantastiske presets og høykvalitetseffekter

  VE-5 har seks typer høykvalitetseffekter og forskellige spesialeffekter fra VE-20. Gi din vokal litt reverb eller delay slik at den låter bedre og mere naturtro, eller bruk kompressoren for å gi din stemme en mer riktig dynamikk og dybde. Gjør din stemme større med Double/Harmonizer og rett opp sure toner med Pitch Correct. Du kan eksperimentere med robotstemme eller bruke den interne Distortion, Radio og Strobe for unike og virkningsfulle spesialeffekter. Du kan også skape ikoniske pitch-correct effekter – et varemerke i mange hip-hop og popsanger.

 • Innebygget phrase looper

  Eksperimenter med lag på lag vokaler og loop din stemme med den interne Phrase Looper. Du kan lage harmonier med deg selv i sanntid eller jamme med din selvloopede beatboxing vokaler. Denne kreative muligheten utvider potensialet i din real-time vokalperformance.

Produsent
Merke Boss
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto