BOSS DD-3T Digital Delay

BOSS DD-3T Digital Delay

BOSS DD-8 Digital Delay

BOSS DD-8 Digital Delay

BOSS RV-6 Reverb

kr 2 220,00
Availability: Ikke på lager
SKU
416421

UENDELIG INSPIRASJON, KLAR FOR SCENEN

Gjennom å kombinere høykvalitetslyd og et stort bruksområde tar RV-6 reverbeffekter i pedalformat til et nytt nivå. Denne lille kraftige boksen har mer å by på enn tidligere versjoner – idet den gjør bruk av aller nyeste teknologi og BOSS’ legendariske know-how – og frembringer fantastiske reverbtoner med ett trykk. Fra subtil romklang til moderne shimmereffekter til lange, stemningsfulle reverber – RV-6 pakker inn gitartonen din i vakre ambiente rom som vil inspirere deg i det uendelige.

 • En kompakt reverbpedal med stort bruksområde og fyldig, bred tone.
 • Still inn sofistikerte reverbtoner raskt og enkelt ved hjelp av enkle kontroller.
 • Nyutviklede algoritmer på studionivå drevet av grensesprengende BOSS-teknologi.
 • Åtte reverbtyper (modes) gir et stort utvalg av lettbetjente og anvendelige effekter.
 • Shimmer, Dynamic og Delay+Reverb leverer lekre, fengslende klangfarger som moderne gitarister er på jakt etter.
 • Inngang for expression-pedal (medfølger ikke) for å kontrollere nivået på effekten.
 • Kan brukes i både mono og stereo.
 • Rett og slett en kanonbra romklang

  Ved å blande BOSS’ aller nyeste DSP (Digital Signal Processing) med oppdaterte algoritmer tilbyr RV-6 åtte svært musikalske reverbeffekter i en kompakt pedal. Legg kropp og dybde til gitartonen din med standardeffekter som Room, Hall og Plate; hent frem virvlende toner med Modulate-innstillingen eller surf av gårde med en vintageklingende Spring Reverb. Dynamic Mode tilpasser automatisk effekten til anslaget ditt, og frembringer en dyp, smektende reverb som aldri vil gjøre gitarsoundet ditt grøtete. Mens moderne gitarister vil elske de nye Shimmer- og Reverb+Delay-typene.

 • Full kontroll over innstillingene

  RV-6 gjør det enkelt å frembringe høykvalitets reverbtoner. Velg reverbtype (mode), still inn tonehjulene etter egen smak, og spill i vei. Men selv om den er enkel i bruk, byr RV-6 på et fyldig og sofistikert sound. Under panseret er hver reverbtype bygd opp av detaljerte parameter, perfekt innstilt for gitar av BOSS’ teknikere, som samler på tilbakemeldinger fra mange profesjonelle musikere og lydteknikere. Også når du tviker den valgte typen ved hjelp av Time- og Tone-kontrollene, endres mange av parameterne på innsiden for å skape ideelle voicinger for hver innstilling.

 • Analog grunntone og brukervennlig I/O

  Samtidig som reverbeffektene i RV-6 er høyteknologiske og digitale, kan du være trygg på at grunntonen fra gitaren forblir analog når effekten blandes inn. Praktiske innganger gjør at pedalen fungerer i ethvert pedaloppsett, med støtte for mono, mono-til-stereo og stereo-til-stereo. Hvis man kobler seg til B-inngangen alene, sender RV-6 et 100 % effektuert signal, hvilket er smart i mer komplekse rigger med parallellkoblete effekter. Det finnes også jackinngang for expression-pedal (medfølger ikke), som gjør at du kan kontrollere effektnivået i sanntid mens du spiller.

Produsent
Merke Boss
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto